XERRADA – El meu fill o filla s’agrada? Prevenim l’anorèxia i la bulímia des de casa

Trastornos-Alimenticios-Ninos-IEls trastorns de la conducta alimentària constitueixen actualment la 3ª malaltia crònica entre la població femenina preadolescent i adolescent. Es tracta de malalties mentals que provoquen conseqüències negatives greus tant per a la salut física com mental. Degut a això és fonamental prevenir-los des de petits.

El proper dimecres 20 de gener de 19:30h a 21h farem una xerrada a l’escola impartida per la formadora Sara Bujalance, dirigida a famílies tant d’infantil com de primària i/o secundària i es centrarà en:

•Què són els trastorns de la conducta alimentària?
.Factors de protecció per als infants: estil de vida saludable, una bona autoestima i una imatge corporal positiva.
•Factors de risc per patir un TCA
•Senyals d’alerta
•La prevenció des de la familia
La Sara Bujalance és Directora del Programa de Prevenció i Promoció de la Salut de la Fundació Imatge i Autoestima. És llicenciada en Psicologia per la UB i Màster en Teràpia Cognitiu Social, també per la UB. Té experiència en el tractament dels Trastorns de la Conducta Alimentària i en Teràpia Familiar.

Esperem que us sembli interessant aquest tema, en el qual la prevenció és molt important!!

Animeu-vos!! Podeu confirmar-nos si vindreu a la xerrada al mail de la comissió, formació.comi@ampafortpienc.org (necessitem un mínim de 10 persones).