Xerrada Assetjament Escolar

Benvolgudes famílies,
Captura de pantalla 2015-04-09 a la(s) 10.58.09

Des de la Comissió de Formació, us informem i us animem a participar en la propera xerrada que farem a l’escola.

Conviure a l’escola. El clima escolar i l’assetjament entre els nostres fills a càrrec del psicòleg, educador i periodista Jaume Funes.

ADREÇADA: Famílies d’Infantil i Primària
QUAN: dimarts 14 d’abril de 2015 de 19:30h -21h
LLOC: Aula de 1r. A. Escola Fort Pienc

Us proposem una xerrada sobre un tema que creiem que ens implica i ens pot afectar a tots (famílies i escola). Tindrem un molt bon formador, Jaume Funes, amb una trajectòria molt àmplia en el món educatiu (moviments de renovació pedagògica, assessorament en instituts de secundària, docència universitària ) i social ( treball de carrer, justícia juvenil, etc) i sempre centrant la seva mirada en lesnecessitats de la infància i adolescència.  Ha estat adjunt del Síndic de Greuges per a la Defensa dels Drets dels Infants, ha difós les seves idees en molts mitjans de comunicació i és autor de moltes publicacions i llibres com: “El Lugar de la Infancia”, “Educar en la adolescencia. 9 ideas clave” i molts altres…

Jaume Funes té un discurs realment interessant i innovador que pensem que aportarà molt a totes les famílies, tan d’Infantil com de Primària, ja que centrarà la xerrada en les necessitats de les famílies de la nostra escola.

Animeu-vos a venir!!