Veniu a l’assemblea del 23 de octubre i doneu un cop de mà a una comissió de l’AMPA!

El proper dimecres dia 23 D’OCTUBRE A LES 20:00, al menjador de l’escola, hi haurà l’assemblea ordinària de l’AMPA.

És molt important la vostra presència en aquest inici de curs! 

És ara quan comencem a organitzar la aportació de les famílies a la marxa de l’escola. L’AMPA funciona gràcies a molta gent, entre les quals estan les persones que assumeixen voluntàriament responsabilitats en comissions de treball. 

Són les comissions de Menjador, Extraescolars, Qualitat de l’ensenyament, Infraestructures, Barri i ciutat, Comunicació, Delegats, Dinamització, Formació i comissió Por la inclusió.

reunión playmobil

Són activitats senzilles però necessàries i que hem d’anar compartint entre tots i totes. La renovació és necessària per enriquir la nostra tasca i garantir la representativitat de totes les famílies. A la reunió diferents membres de les comissions explicaran el que estan fent i podreu parlar amb ells.

Animem a tothom, però en especial a les noves famílies que s’han incorporat enguany com a socis de l’AMPA, a participar-hi i a implicar-s’hi, segons la disponibilitat de cadascun.

Si no podeu venir a la reunió, però teniu interès i disponibilitat per formar-ne part d’alguna d’elles, feu-nos-ho saber per e-mail al correu@ampafortpienc.org  

Esperem la vostra participació!

Entre tots i totes fem l’AMPA!!

AMPA Escola Fort Pienc