Taller de cal·ligrafia urbana

cartell02_escola-barri_panots-carrerEl proper dissabte 11 de març a partir de les 11h, totes les famílies esteu convidades a pintar amb guix al voltant de les cruïlles del carrer Ribes!
És una intervenció artística-urbana organitzada per la comissió Escola i Barri, amb la col·laboració de les AMPAs de l’escola Sagrat Cor (carrer Ribes) i de l’escola Pere Vila. Comptem amb la participació de l’artista Catie Balmann que dibuixarà al llarg del carrer Ribes uns signes gràfics elaborats a partir de la flor del panot, la rajola tan típica de l’espai públic de la ciutat de Barcelona.
L’objectiu principal de l’activitat és plantejar una reflexió sobre la importància del disseny urbà i l’espai públic, i que sobretot els nens i les nenes tinguin la possibilitat d’intervenir i participar. La proposta s’emmarca en el projecte de Camí escolar que s’està posant en marxa enguany a la nostra escola (més informació a la pàgina camí escolar del nostre blog).
Us hi esperem!

Si voleu formar part dels grups de pares i mares que repartiran guixos i plantilles al llarg del carrer Ribes, apunteu-vos al correu: escolaibarri.comi@ampafortpienc.org. Necessitem voluntaris!!!