Menjador

Què pretenem?

La Comissió de Menjador de l’AMPA s’encarrega de vetllar per al bon funcionament del menjador i del temps d’esbarjo dels migdies a l’escola Fort Pienc.

Vetllem perquè el servei de cuina ofereixi uns menús sans, equilibrats i de qualitat, per tal que el servei sigui el més correcte possible, perquè el monitoratge que atèn als nostres fills i filles segueixi el tarannà de l’escola i es responsabilitzi adequadament dels hàbits que han d’adquirir els escolars a l’hora de menjar, així com que tingui cura i s’ocupi del temps d’esbarjo i mantingui una comunicació fluïda i continuada amb els mestres i la direcció de l’escola per tal que els conflictes que hi puguin haver es resolguin en l’entorn escolar i sota la coneixença dels tutors i tutores.

Què fem?

Per tal de posar en comú i fer un seguiment adequat de tots aquests aspectes, la nostra Comissió participa en reunions periòdiques (mensualment) amb la Comisssió de Menjador dels representants del Consell Esolar.

En aquestes reunions posem de manifest i compartim aquells aspectes que tots plegats creiem que caldria millorar o que cal replantejar. També hi estan convidats periòdicament els representants de les empreses de serveis (cuina i monitoratge) per tal de posar en comú aquelles qüestions que ells gestionen.

La Comissió de Menjador de l’AMPA també coordina un grup de pares i mares que col·laboren en la supervisió del funcionament del menjador. Són el denominat grup d’observadors del menjador. Un dia a la setmana un pare /mare col·labora amb les tasques del menjador amb els monitors i posteriorment elabora un informe que entregua a la coordinadora del grup d’observadors que forma part de la Comissió de menjador. Aquesta informació és molt valuosa per tal de detectar quines dinàmiques i relacions funcionen o no en l’horari de menjador i també en els patis.

Qui som?

Anna Burgués (vocal), Marta Duran i Taïs Elorza.

Contacta amb nosaltres

Pots enviar-nos un correu a menjador@ampafortpienc.org o omplir el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu

Monitors i monitores menjador 2012-2013