Escola oberta de pares i mares

ESCOLA DE PARES I MARES- CEIP FORT PIENC

 VOLS PARTICIPAR A L’ESCOLA DE PARES I MARES QUE INICIAREM?

 
Es tracta d’una proposta de formació que us proposem iniciar i que ja vam començar el curs passat amb un grup que encara continua aquest curs reunint-se com a escola de pares i mares.

La idea és poder obrir un nou grup amb aquells que no us vau apuntar el curs passat i esteu interesats o amb les famílies noves de l’escola i treballar en grup sobre qüestions educatives que ens afectem com a pares i mares en relació als nostres fills i filles.
 
COM HO FAREM? Amb sessions grupals amb un nombre reduït i estable de pares i mares (1520 persones aprox).

QUAN
? A través de 4 sessions mensuals de 2 hores de durada.

HORARI: DIMECRES 19h-21h. CALENDARI: 02/03, 30/03, 27/04 i el 25/05

QUÈ ES TREBALLARÀ
? Es treballarà de forma molt pràctica a través de casos pràctics i situacions concretes (que proposem els mateixos pares i mares) i dels continguts que ens proporcionarà la conductora del grup:

  • educació emocional
  • desenvolupament emocional
  • normes i límits
  • hàbits saludables i hàbits no-saludables ( hàbits de la vida quotidiana, modificació de pautes conductuals no desitjades a l’hora de menjar, dormir, vestir-se, jugar, fer deures…)
  • el rol de parella ( sistema parental) dins dels sistema familiar

QUI ENS CONDUIRÀ COM A GRUP? La conductora del grup serà la Sara Farré de Pedro (psicòloga). La Sara Farré és la psicòloga que ha conduït la primera edició de l’escola de pares i mares.

 

SI ESTEU INTERESSATS, NO DUBTEU EN INCRIURE-US A LA GRAELLA QUE PENJAREM AL TAULELL DE L’AMPA ( VESTIBUL D’INFANTIL ) DEL 9 DE FEBRER FINS EL DIA 28 DE FEBRER.

Aquesta activitat no tindrà una despesa directa per a les famílies, ja que la despesa l’assumirà l’AMPA, per això si que  us demanem que si us apunteu, intenteu comprometre-us a assistir al màxim nombre de sessions.

 

US HI ESPEREM!!
COMISSIÓ DE FORMACIÓ