Dinamització

Què pretenem?

Organitzar activitats lúdiques obertes a les famílies que ens permetin conèixer-nos millor i compartir bones estones.

Què fem?

La comissió de Dinamització de l’AMPA s’ha focalitzat durant els últims anys en l’organització d’activitats de convivència per a les famílies de l’escola, amb un to festiu i lúdic. Entre aquestes activitats, la comissió s’encarrega de la decoració d’hivern de l’escola, la festa de final de curs o la més recentment estrenada Printempa Festivalo, la nostra festa de primavera. En aquests esdeveniments hi participen centenars de famílies, amb l’objectiu de millorar l’escola i continuar creixent. Altres activitats organitzades per la comissió són sortides a la muntanya a peu i en bicicleta.

Aquest inici de curs ens n’hem adonat que ‘renovar-se es de savis’, si és que existeix aquesta dita, de manera que us convidem a enrolar-vos i a participar a la comissió! Com a línies que marcaran aquest proper curs, volem continuar treballant de manera multidisciplinària amb altres comissions, fet que ja vam iniciar el curs passat, li volem donar un enfoc monotemàtic i social a la Printempa Festivalo, i volem generar activitats enfocades també als membres adults de les nostres famílies, tot sense deixar de banda l’usual clima positiu i distès. Pregunteu-nos on –o en quin bar- fem la següent reunió!!

Com ho fem?

Amb un equip de persones realitzem una graella d’activitats anual a on intentem que tothom s’hi senti identificat amb propostes diverses.

Què hem fet fins ara?

L’organització de la decoració d’hivern del vestíbul de l’escola.
Espectacle de circ.
Taller d’instruments amb materials reciclats.
Sessió de curtmetratges infantils.
Sortida per Collserola.
Organització de la festa de fi de curs.
Creació d’un grup de percussió de pares i mares.
Creació d’un grup de Vòlei de mares.

Què volem fer aquest any?

Incrementar la participació de les famílies a les diverses activitats.
Oferir més activitats i més atractives.

Qui som?

Marc de Sol (vocal), Beatriz Blasco, Aleix Cortès, Taïs Elorza, Marià Gàlvez, Mandy Mongiovi, Albert Saez, Francesc Salrach, Pau Santanach, Alessia Scardamaglia i Roger Viñas.

Contacta amb nosaltres

Pots enviar-nos un correu a dinamitzacio@ampafortpienc.org o omplir el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.