Contacte

HORARI D’ATENCIÓ DESPATX AMPA

Matins:   Dilluns a divendres: 09:00-11:00

Tardes:   Dilluns a divendres: 17:00-18:00 (Extraescolars)

 

Si voleu posar-vos en contacte amb l’AMPA per qualsevol cosa només heu d’enviar un correu a correu@ampafortpienc.org o omplir aquest formulari i ens posarem en contacte tant aviat com sigui possible.

 

 

Aquí trobaràs tota la informació de la nostra política de privadesa

 

Consulta els estatuts de l’AMPA.

 

Política de publicació de l’AMPA Fort Pienc

Dades personals
En cap cas cedirem les vostres dades de caràcter personal a tercers. En compliment de la llei de protecció de dades personals, els usuaris dels serveis d’informació de l’AMPA Fort Pienc podeu conèixer, rectificar i cancel·lar les vostres dades disponibles als fitxers de dades personals de l’AMPA enviant un correu a dades@ampafortpienc.org.

Imatges i vídeos
Respectem el dret de qualsevol usuari i els seus familiars a no aparèixer als mitjans de publicació que gestionem des de l’AMPA. Amb caràcter general, publicarem fotografies i vídeos d’esdeveniments organitzats per l’AMPA i actuarem amb la major velocitat possible en els casos en que algú ens sol·liciti que eliminem imatges o vídeos que hagin estat publicats a les nostres plataformes.

Si no voleu en cap cas que imatges dels vostres fills (o vostres) hi siguin als mitjans de comunicació de l’AMPA, ens ho podeu comentar enviant un correu a dades@ampafortpienc.org.

Informació de caràcter comercial
No publicarem a les nostres plataformes (web, revista, butlletí, facebook, twitter, etc) informació comercial a menys que la considerem d’interès per a la comunitat educativa.

Opinió
Per tal d’aconseguir certa agilitat en la gestió de la informació, les opinions als mitjans de publicació de l’AMPA no són necessàriament les de la Junta.

Si teniu dubtes sobre la política de publicació de l’AMPA us podeu adreçar a la Comissió de Comunicació enviant un correu a l’adreça comunicacio@ampafortpienc.org.