Construint la sala

Hola a tots, us fem arribar informació sobre un taller molt interessant que es celebrarà al MNAC per a nens i nenes de 7-12 anys. Carlos Caruana, pare de 1er, forma part de l’organització d’aquest taller i és el que ens ha informat i animat a participar. També ens pot facilitar el lliurament d’inscripcions.

Si us interessa feu la inscripció el més aviat possible, perquè és una activitat molt demanada. Podeu descarregar la inscripció de la web que us indica la nota de Carlos, signar-la i lliurar-la directament al MNAC o se la podeu donar a l’Anna (secretaria AMPA).

Animeu-vos a participar!

 

 

CONSTRUINT A LA SALA

Fa uns quants anys l’arquitecte holandès Robert Mulder va tenir la idea de muntar a Amsterdam un gran festival d’arquitectura per a nens i nenes. Es tractava de fer una activitat gratuïta, oferint als participants de 7 a 12 anys la possibilitat d’experimentar amb els materials, posar qüestions i resoldre problemes amb arquitectes professionals… i el més important, deixar que per unes hores l’originalitat, la il.lusió, l’entusiasme i l’energia creativa dels nens i nenes encomanés un espai “culturalment seriós” i es pogués fer un viatge singular.

El passat any, en el seu desè aniversari, l’èxit de l’activitat va fer que la iniciativa sotís del Països Baixos i arribés a Barcelona sota el nom de Construint la Sala, estrenant-se el 25 de novembre de 2007 a la Sala Oval del MNAC. La segona edició es celebrarà enguany, el 23 de novembre de 2008.

INSCRIPCIÓ

Anar a la página http://www.construintlasala.org/

Descarregar la butlleta d’inscripció, imprimir, omplir les dades i signatura. És molt important posar-hi totes les dades del nen que s’han de saber, com ara aliments que no pot menjar, medicaments, al.lergies, etc.

La inscripció és per ordre d’arribada i s’invalidarà per falta de signatura o falta de dades.

Un cop a la setmana es recolliran les inscripcions que estiguin a l’AMPA i es portaran a l’organització.

També es pot enviar per correu una vegada signada pel pare/mare.

Es necessiten mares, pares i amics voluntaris pel dia de l’evento, pel muntatge, etc. Contacta amb aquesta adreça electrònica carloscaruana@menta.net si hi estàs interessat a col.laborar.

Post navigation