Casals d’estiu 2020

Com cada any quan arriba l’estiu, l’AMPA organitza, a través de les empreses col·laboradores Promosport (Primària) i Diverjoc (Infantil), els casals d’estiu per la darrera setmana de juny, tot el mes de juliol i primeres setmanes de setembre, abans del començament del nou curs.

Enguany, degut a l’excepcionalitat de la situació que estem vivint, tant les inscripcions com les activitats i el desenvolupament de les mateixes estaran condicionades a l’evolució de la pandèmia i les mesures que apliquin arribat el moment de començar les activitats. A continuació trobareu tota la informació ben detallada. 

1.     Informació important

  • Les preinscripcions a totes les activitats de vacances d’estiu per a infants es fan aquest any únicament de forma telemàtica.
  • Degut a la incertesa del moment i als canvis que hi podrien haver segons l’evolució de la crisi, la preinscripció es farà sense haver d’abonar, encara, cap import.
  • Recordeu que la reserva de plaça es farà per ordre de preinscripció.
  • Totes les activitats s’organitzaran amb les màximes mesures de seguretat i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.

2.     Pre-Inscripcions

Casal PRIMÀRIA (Promosport) 

L’adreça que heu de clicar per a fer la preinscripció al Casal de Promosport de l’escola Fort Pienc BCN és aquesta:

https://vacances.barcelona.cat/ca/detall/campanya-vacances-estiu-2020-casal-d-estiu-per-a-infants-i-adolescents-de-6-a-12-anys-a-l-escola-fort-pienc_99400265606.html

Casal INFANTIL (Diverjoc)

Les preinscripcions al Casal de lleure es fan a través de la plataforma digital DIVERKONECT:

https://diverjoc.net/module/myfamily/inscripcions?id_school=escola-fort-pienc-ampa

Teniu més informació als documents adjunts:

3.     Ajuts econòmics (beques)

La sol·licitud de BEQUES cal realitzar-la telemàticament a través de la plataforma de l’Ajuntament abans del 19 de Maig. Teniu totes les indicacions en aquesta pàgina:

https://vacances.barcelona.cat/ca/ajuts-a-les-families

4.     Informació i consultes

Casal INFANTIL (Diverjoc)

93.435.89.36

inscripcions@diverjoc.net

Casal PRIMARIA (Promosport)

casalfortpienc@promosportbcn.com