Casal d’hivern

Hola famílies,

Com ja sabeu,  a partir de l’actual curs 2010-2011 hem començat el nou calendari escolar conforme a la nova llei d’educació. Això comporta la introducció de la setmana blanca de vacances d’hivern que enguany es realitzarà del  7 al 11 de març.

Des de la comissió d’extraescolars ja estem treballant per organitzar activitats a l’escola durant aquesta setmana (CASAL D’HIVERN). En principi aquest casal funcionarà de manera similar als casals d’estiu, Nadal o Setmana Santa.

Degut a que enguany serà la primera vegada que es faci, ens dirigim a vosaltres per realitzar un sondeig orientatiu, de cara a poder organitzar millor els espais i propostes de les diferents empreses d’extraescolars. Us agrairíem molt que ens responguéssiu a aquest correu electrònic (extraescolars@ampafortpienc.org) indicant-nos si us interessaria portar als vostres fills al Casal d’hivern.

Aquest correu electrònic NO compromet a res, és merament informatiu per saber quins espais haurem de demanar a l’escola i amb quin nombre aproximat de nens comptaríem.

Moltes gràcies i salutacions

Comissió extraescolars