Carta comiat i agraïment president AMPA

Hola families:

Com sabeu, fa un parell de dies, es va renovar la junta de l’AMPA.

El ja ex-president, ens ha fet arribar una bonica carta de comiat i agraïment que volem compartir amb tots vosaltres:

Bona tarda a tothom, 

Com tots ja sabeu, avui deprés de l’Assemblea ha estat el meu darrer dia com a President de l’AMPA. 
 
Han estat 9 anys increïbles , impossibles de ressumir en 3 línies .Ha sigut tot un luxe veure créixer els nens – 3 vegades – amb la tranquil·litat de saber que l’escola ha anat responent a les nostres expectatives . I quan no ha estat del tot així, ens hem implicat tots per a millorar-ho fins a aconseguir-ho,com aquests darrers anys .
 
Tots hem pogut fruir al veure créixer la nostra Escola fins la seva situació actual, amb excel·lents resultats a les proves diagnòstiques en els darrers 2 anys , llargues cues per entrar-hi i , parlo en primera persona, amb la seguretat que els nens surten plenament formats i amb un nivell que no té res a envejar a l’escola amb la que us vulgueu comparar.
 
I finalment , però no menys important , l’AMPA .HI vaig entrar ja fa més de 4 anys i ha estat una experiència realment inoblidable, sobretot per lo enriquidora . 
Compartir tantes  converses , rialles , esforços , neguits ( si també , també ) i totes les hores del món dedicades de forma totalment altruista i desinteressada amb tots vosaltres fa que , per molts anys que vegi passar, quan vegi l’edifici de l’escola sempre em quedarà el record possititu i el somriure de la feita molt ben feta , què carai!! 
Amb la tranquilitat de deixar l’AMPA en excel·lents mans , 
 
Pel que necessiteu, ja sabeu on sempre hi seré.
Un FORPI més , per sempre  
Àlex Saballs i Bruell”
 DSC_0047 (2)

Des de l’AMPA, només dir-te: Moltes gràcies Àlex.