Entrevistem a la directora de l’escola!

reyes

Com sabeu des de l’AMPA fem cada any la revista “Fem escola”

Aquest any tenim el luxe de poder entrevistar a la directora de la nostra escola, Reyes Aznar per a la secció “La Veu de l’escola”

La entrevista es farà aquest dilluns 2 de juny a les 9hs i em pensat que potser algun pare, mare o fins i tot algun nen de l’escola li voldria fer alguna pregunta.

 

Si és així, feu-nos arribar les vostres preguntes abans d’aquest diumenge (al mail revista@ampafortpienc.org) i li farem encantats

 

Crec que és una oportunitat d’or per conèixer més de a prop el nostre centre

Animeu-vos!

4 comments for “Entrevistem a la directora de l’escola!

 1. Viki Scarpato
  29/05/2014 at 15:24

  Una mare de sise ja ens han fet arribar la primera pregunta: “Ara l’escola nomes te dos centres de secundaria adscrits (quan hi han altres escoles que en tenen 4 o 6). I ha intencio des de la escola de demanar l’ampiacio dels institus de secundaria adscrist?” Rellevant, oi?

 2. Viki Scarpato
  29/05/2014 at 17:43

  I ens arriben més preguntes per a la Reyes:

  – què opines del fet de que el passat dia 22 de maig el Consell Escolar del Fort Pienc es va declarar insubmisa a la llei Wert?

  – com està afectant el tema de les retallades a la nostre escola?

  – s’ha pogut solucionar els diferents temes pendents: goteres, baranes,…?

  Em sembla que serà una entrevista molt interessant!

 3. Victoria Scarpato
  30/05/2014 at 11:50

  I encara més preguntes dels pares:

  – Alguns pares tenen la sensació de que el projecte de l’escola s’està distanciant respecte al que era originalment. Per què penses que els pares tenen aquesta percepció? Quina és la teva opinió sobre el tema?

  – Quina és la teva opinió sobre la relació entre família i escola?

  – Fins on ha d’arribar el paper de les famílies dins de l’escola?

 4. viki scarpato
  02/06/2014 at 00:43

  Ja ho tenim tot a punt per a la entrevista de dema a la directora de l’escola! Esperem poder donar resposta a totes les preguntes que ens heu fet arribar. Esteu atents l’ultim dia de classe (divendres 20 de juny) a la revista de l’AMPA “Fem escola” que podeu trobar al nostre blog. Alla trobareu l’entrevista sencera.

Comments are closed.