Col·labora amb la revista FEM ESCOLA

1

Hola famílies!

Des de la comissió de comunicació comencem a treballar en la revista Fem escola d’aquest any, i com sempre us convidem a tots els pares, mares i alumnes de l’escola a col·laborar amb continguts: articles, informacions, opinions, contes, dibuixos, fotografies, endevinalles o el que se us acudeixi.

Per aquesta edició agrairíem especialment la vostra col·laboració en aquests temes:

  • Necessitem material per a la secció de recomanacions, ressenyes de llibres, pel·lícules, apps, jocs de taula…
  • Volem fer un recull de frases ocurrents/divertides dels nens, estigueu atents i feu-nos arribar aquestes perles que deixen anar els petits quan menys t’ho esperes.
  • Farem una entrevista a la Lourdes, la nova directora i voldríem saber que us agradaria preguntar-li.

Aquest any tornem a fer un concurs per escollir la portada!!!

El concurs està obert a tothom grans i petits, podeu fer un dibuix, foto, collage, pintura, graffiti, el que us vingui de gust.

El tema d’aquest any és “Camí a l’escola”, volem saber com és el vostre camí a l’escola, que veieu, que sentiu, com arribeu fins allà…

El premi? Que les més de 220 famílies de l’escola tinguin a les seves prestatgeries la revista amb la vostra portada! I les propostes finalistes també sortiran a l’interior de la revista.

Esperem doncs que us animeu i ens feu arribar les  vostres col·laboracions al mail revista@ampafortpienc.org abans del 1 de maig.

Podeu donar un cop d’ull a les edicions anteriors de la revista al nostre blog.

Qualsevol col·laboració serà ben rebuda! Gràcies!

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.