Decorem l’escola

ATENCIÓ FAMÍLIES,
EL DISSABTE 28 DE NOVEMBRE TENIU UNA CITA A L’ESCOLA
COM ÉS TRADICIÓ, DECORAREM EL VESTÍBUL
HI SEREM DES DE LES 9 DEL MATI
HI HAURÀ DINAR PER 3€ (venda de tiquets el mateix dia, s’acaben d’hora)
I A LA TARDA MENTRE ELS PARES I MARES SEGUIM TREBALLANT, SESSIÓ DE CINEMA PER LA CANALLA

franja_decoració_2015

ANIMEU-VOS I VENIU A POSAR GUAPA L’ESCOLA
Comissió de Dinamització
AMPA escola Fort Pienc

Xerrada – Persones sense sostre… i a mi que?

Et convidem a venir a la xerrada que organitza l’associació de veïns del barri del Fort Pienc amb el recolzament de l’escola i l’AMPA el proper dimarts 17 de novembre a les 18:45h a l’escola, sota el nom PERSONES SENSE SOSTRE… I A MI QUE?

Hi parlaran la ONG Arrels i les dues ONG’s que cada vespre donen sopars als sensesostres davant de la nostra escola que son COMUNITAT SANT EGIDIO i CASA SOLIDARIA.

cartell_FPvoluntariatSS_151117

Esports gratuïts per a pares i mares

Hola families:

Com ja us vam comunicar a les reunions de nivell, alguns pares i mares s’han organitzat per fer eports plegats. La majoria es fan al pati de l’escola i son gratuïtes (excepte la bàsquet i dansa).

Us deixem la informació per escrit, perquè us podeu apuntar:

  • Dijous de 20.30 a 21.30hs vòlei al pati del cole. Gratuït. Mixte. Persona contacte Barbara Pinto (658 913 680). Amb entrenador.

IMG-20131202-WA010 IMG-20131202-WA009 IMG-20131202-WA015IMG-20131202-WA012

  • Dimarts i dijous de 20 a 21.30hs futbòl al pati del cole. Gratuït. Mixte. Persona de contacte Emilio (emiliojuanzabay@gmail.com) o Sara Rovira-Esteva (sara.Rovira@gmail.com).

futbol

  • Dimarts de 22 a 23hs bàsquet al poliesportiu de l’estació del Nord. 3€ per persona cada partit (per llogar la pista). Mixte. Persona de contacte Ignasi Palacin 656 908 731
  • Divendres de 19 a 20.30hs dansa burlesque. És una extraesclar per  a mares de pagament (inscripció a l’AMPA). Professor Sebastián Gallego.

burlesque (4) burlesque (3) burlesque (2) burlesque (1)

Us apunteu?

Us hi esperem!

Carta comiat i agraïment president AMPA

Hola families:

Com sabeu, fa un parell de dies, es va renovar la junta de l’AMPA.

El ja ex-president, ens ha fet arribar una bonica carta de comiat i agraïment que volem compartir amb tots vosaltres:

Bona tarda a tothom, 

Com tots ja sabeu, avui deprés de l’Assemblea ha estat el meu darrer dia com a President de l’AMPA. 
 
Han estat 9 anys increïbles , impossibles de ressumir en 3 línies .Ha sigut tot un luxe veure créixer els nens – 3 vegades – amb la tranquil·litat de saber que l’escola ha anat responent a les nostres expectatives . I quan no ha estat del tot així, ens hem implicat tots per a millorar-ho fins a aconseguir-ho,com aquests darrers anys .
 
Tots hem pogut fruir al veure créixer la nostra Escola fins la seva situació actual, amb excel·lents resultats a les proves diagnòstiques en els darrers 2 anys , llargues cues per entrar-hi i , parlo en primera persona, amb la seguretat que els nens surten plenament formats i amb un nivell que no té res a envejar a l’escola amb la que us vulgueu comparar.
 
I finalment , però no menys important , l’AMPA .HI vaig entrar ja fa més de 4 anys i ha estat una experiència realment inoblidable, sobretot per lo enriquidora . 
Compartir tantes  converses , rialles , esforços , neguits ( si també , també ) i totes les hores del món dedicades de forma totalment altruista i desinteressada amb tots vosaltres fa que , per molts anys que vegi passar, quan vegi l’edifici de l’escola sempre em quedarà el record possititu i el somriure de la feita molt ben feta , què carai!! 
Amb la tranquilitat de deixar l’AMPA en excel·lents mans , 
 
Pel que necessiteu, ja sabeu on sempre hi seré.
Un FORPI més , per sempre  
Àlex Saballs i Bruell”
 DSC_0047 (2)

Des de l’AMPA, només dir-te: Moltes gràcies Àlex.

Gràcies!!!

Aquest curs alguns pares i mares agafen noves responsabilitats a la Junta de l’AMPA. (Més informació, properament!)

D’altra banda, altres persones que han estat diversos anys a la junta deixen els seus càrrecs. Alguns seguiran formant part de les seves comissions i d’altres deixen l’escola i l’AMPA definitivament.

És el cas de la Eva del Barrio, la Marta Peidró, la Carme Grau, el Marià Galvez, l’Albert Navarro i el nostre president els últims dos anys Àlex Saballs.

A tots ells gràcies perla seva dedicació, la seva constància, la seva disponibilitat, el seu esforç i per la seva contibución a la comunudad de pares i mares de l’escola!

En nom de totes les famílies de l’escola GRÀCIES!

Junta 2014-2015

Junta 2014-2015